Årsregnskab2020-04-30T15:05:38+00:00

Årsregnskab

Uanset om dit selskab er underlagt revisionspligt eller ej, skal der hvert år indsendes en årsrapport til Erhvervsstyrelsen.

Medmindre der er tale om en personlig virksomhed.

Hos PC-Revision kan du få professionel hjælp til årsregnskabet.

Få hjælp til årsregnskab

Hvilke facetter af årsrapporten klarer vi?

Vi sørger for, at dine årsrapporter altid vil leve op til lovgivningens krav.

Og i forbindelse med årsregnskabet vil vi også gerne tage os af selvangivelsen. Du har mulighed for at tilvælge, at vi også står for kvartals- eller halvårsregnskabet.

Ønsker du at få professionel hjælp til årsregnskabet i Hellerup eller i Gentofte, så er PC-Revision de rette at henvende sig til. Vi står altid klar til at rådgive og hjælpe din virksomhed med netop det, som du har brug for.

Vi håndterer også bogføring og momsafregning, hvis du ønsker dette.

Hjælp til årsregnskabet

PC-Revision har mange års erfaring bag sig, og vi kan derfor garantere et resultat, der altid lever op til dine forventninger.

Derfor går vi også meget op i at være i øjenhøjde med vores kunder, og vi bruger gerne tid på at snakke omkring dine ønsker og behov, så du sikres, at resultatet matcher dine forventninger.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde din virksomhed, eller hvis du ønsker et konkret tilbud på vores hjælp til dit årsregnskab.

Ring til os
Skriv til os

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående og vi ringer dig op hurtigst muligt.