Årsregnskab2019-11-15T14:29:23+00:00

Årsregnskab

Uanset om dit selskab er underlagt revisionspligt eller ej, skal der hvert år indsendes en årsrapport til Erhvervsstyrelsen, medmindre der er tale om en personlig virksomhed. Hos PC-Revision kan du få professionel hjælp til årsregnskabet. Vi misser aldrig detaljerne, og I slipper for besværet.

Vi sørger for, at jeres årsrapporter altid vil leve op til lovgivningens krav. I forbindelse med årsregnskabet vil vi også gerne tage os af selvangivelsen. I har mulighed for at tilvælge, at vi også står for kvartals- eller halvårsregnskabet.

Ønsker I at få professionel hjælp til årsregnskabet i Hellerup, Charlottenlund eller København, så er PC-Revision de rette at henvende sig til. Vi står altid klar til at rådgive og hjælpe jeres virksomhed med netop det, som I har brug for.

Vi håndterer også bogføring og momsafregning, hvis I ønsker dette.

Hjælp til årsregnskabet

PC-Revision har mange års erfaring bag sig, og vi kan derfor garantere et resultat, der altid lever op til jeres forventninger. Derfor går vi også meget op i at være i øjenhøjde med vores kunder, og vi bruger gerne tid på at snakke omkring jeres ønsker og behov, så I sikres at resultatet matcher jeres forventninger.

Vi tager derfor også altid udgangspunkt i jeres forventninger og behov til vores professionelle hjælp.

I er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde jeres virksomhed, eller hvis I ønsker et konkret tilbud på vores hjælp til jeres årsregnskab.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående og vi ringer dig op hurtigst muligt.