Bogføring til din virksomhed


Erfaren bogholder klar til at hjælpe dig

Hvad enten om du er en lille eller en mellemstor virksomhed, så kan der være et behov for at få professionel hjælp udefra til din bogføring. PC-Revision hjælper kunder med bogføring i Hellerup, Charlottenlund, Gentofte og hvor der ellers er brug for det. Vores hold af kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig.

Få en dygtig bogholder

Ønsker du at bruge PC-Revision som bogholderi? En dygtig bogholder kan varetage den løbende bogføring, herunder:

 • Opgørelser
 • Indberetning af moms
 • Opstilling af månedlige eller kvartalsvise balancer
 • En løbende bogføring udført af en bogholder vil give dig et bedre overblik din økonomi

PC-Revision sørger for at gennemgå alle detaljer, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Skræddersyet bogføring

Ingen virksomheder er ens, og derfor vil behovet for bogføring også være varierende. Derfor tilbyder vi hos PC-Revision en skræddersyet aftale, således at du får alle dine ønsker og behov opfyldt – uanset om du en lille eller mellemstor virksomhed.

Som bogholdere vægter vi grundighed højt, og vi sørger altid for at tilse alle detaljer i de bilag og andre dokumenter, som der afleveres.

Ønsker du at høre mere om, hvad vi helt præcist kan tilbyde din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan også være behjælpelige med at give et bud på en konkret pris på en specifik opgave.

HAR DU NOGEN SPØRGSMÅL?

Ønsker du at høre mere om, hvad vi helt præcist kan tilbyde din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan også være behjælpelige med at give et bud på en konkret pris på en specifik opgave.

Skal vi ringe dig op?


Udfyld nedenstående og vi ringer dig op hurtigst muligt.

  PC-revision

  PC-Revision blev etableret på Frederiksberg i 1983, men vi bor i dag i Gentofte og har gjort det siden 2011.

  Vores kundekreds består af små og mellemstore virksomheder herunder A/S, ApS, IVS, I/S, S.M.B.A. og personlige virksomheder.

  Åbningstider

  Man-fre: 9-16