Bogføring2019-11-15T14:29:47+00:00

Bogføring

Hvad enten om I er en lille eller en mellemstor virksomhed, kan der være et behov for at få professionel hjælp udefra til bogføringen.

PC-Revision i Gentofte har et hold af kompetente medarbejdere, der laver bogføring for alle typer af virksomheder i Hellerup og Charlottenlund – vi står derfor altid klar til at kunne hjælpe jer.

Løbende bogføring

Ønsker I at bruge PC-Revision til bogføring, så tilbyder vi at varetage den løbende bogføring, herunder opgørelser, indberetning af moms samt opstilling af månedlige eller kvartalvise balancer.

En løbende bogføring udført af fagfolk vil give jer et bedre overblik jeres økonomi. PC-Revision sørger for at gennemgå alle detaljer, så I undgår ubehagelige overraskelser.

Skræddersyet aftale

Ingen virksomheder er ens, og derfor vil behovet for bogføring også være varierende. Derfor tilbyder vi hos PC-Revision en skræddersyet aftale, således at I får alle jeres ønsker og behov opfyldt – uanset om I en lille eller mellemstor virksomhed.

Vi vægter grundighed højt, og vi sørger altid for at tilse alle detaljer i de bilag og andre dokumenter, I afleverer.

Kontakt os

Ønsker I at høre mere om, hvad vi helt præcist kan tilbyde jeres virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan også være behjælpelige med at give et bud på en konkret pris på en specifik opgave.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående og vi ringer dig op hurtigst muligt.