Skip to main content

Har du brug for hjælp til selvangivelse?


Få revision i øjenhøjde

PC-Revision tilbyder hjælp til selvangivelse til selskaber og privatpersoner. Som professionel revisor sørger vi for, at alle deadlines bliver overholdt, og at rapporteringen vil ske i overensstemmelse med de krav myndighederne stiller. Der er ingen grund til at kæmpe med selvangivelsen, når du kan få den rette hjælp hos os, uanset hvor du i landet du befinder dig henne. Vi har selv base i Hellerup, som ligger i Gentofte tæt på Charlottenlund.

Hvad er hjælp til selvangivelse godt for?

Der kan være mange grunde til, at man kan have behov for skatterådgivning og assistance til selvangivelsen. Det kan blandt andet være ændringer i skattelovgivning og praksis, som gør det nødvendigt at få professionelle til at klare papirarbejdet. PC-Revision hjælper med alt, der kan være behov for inden for udarbejdelse af selvangivelsen, og vi sørger for at rådgive under hele processen. Således står du aldrig alene med hjælp til selvangivelse.

Vi arbejder særligt med:

  • ​Selskabsselvangivelser
  • ​Udvidede selvangivelser til personlig virksomhed
  • ​Personlige selvangivelser til privatpersoner

​PC-Revision sørger for, at alle vigtige informationer kommer med på selvangivelsen ud fra de papirer og dokumenter, som bliver indleveret til os. Vi løser alle typer af opgaver, og det gælder uanset opgavens omfang og størrelse.

Har du spørgsmål til selvangivelsen?

Tøv ikke med at kontakte os ved spørgsmål omkring hjælp til skat, eller hvis du eller du ønsker en konkret pris på en specifik opgave. Vi sidder klar til at besvare de spørgsmål de nu måtte have i forbindelse med eventuel hjælp til selvangivelse.

Skal vi ringe dig op?


Udfyld nedenstående og vi ringer dig op hurtigst muligt.