Likvidation af selskab2019-11-15T14:29:15+00:00

Likvidation af selskab eller tvangsopløsning

Det hænder, at man som virksomhedsejer kan komme i den situation, at ens virksomhed står overfor likvidation af selskab eller en tvangsopløsning. Er det tilfældet, så kan PC-Revision i Gentofte hjælpe jer.

Likvidation af selskab

Ønsker I at lukke virksomheden? Så bistår PC-Revision med hjælp til dette.

Likvidation af et selskab kan ofte være en ret omfattende og lettere tidskrævende proces. Derfor er det fornuftigt så tidligt som muligt at involvere kvalificerede rådgivere, der kan hjælpe jer på vej med likvidationen.

PC-Revision rådgiver og hjælper med udarbejdelse af alle nødvendige papirer og regnskaber for at I kan komme igennem likvidationen så smertefrit som muligt.

Tvangsopløsning

Erhvervsstyrelsen kan sende jeres virksomhed til tvangsopløsning af flere årsager. Det kan blandt andet være begrundet med, at virksomheden mangler en revisor, at virksomheden ikke har en lovlig ledelse eller, hvis virksomheden ikke har indsendt sine årsrapporter i tide.

I det tilfælde, at jeres virksomhed er sendt til tvangsopløsning, så kan PC-Revision blandt andet bistå med udarbejdelse af alle nødvendige erklæringer, regnskaber med videre, der kan være behov for under en tvangsopløsning.

Vi har mange års erfaring, og vi hjælper gerne, så I kan få styr på alle vigtige regnskaber og papirer, der er i forbindelse med tvangsopløsningen.

Kontakt os

I er mere end velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud, eller for at høre mere om likvidation af selskab eller tvangsopløsning og om, hvordan vi som revisionsvirksomhed kan hjælpe jer.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående og vi ringer dig op hurtigst muligt.