Selvangivelse2019-11-15T14:30:05+00:00

Hjælp til selvangivelse

PC-Revision tilbyder hjælp til selvangivelse til selskaber og privatpersoner.

Vi hjælper til, som professionel revisor, at alle deadlines bliver overholdt, og at rapporteringen vil ske i overensstemmelse med de krav myndighederne stiller.

Hvorfor få hjælp til selvangivelsen?

Der kan være mange grunde til, at der kan være et behov for rådgivning og assistance til selvangivelsen. Det kan blandt andet være ændringer i skattelovgivning og praksis, som gør det nødvendigt at få professionelle til at klare papirarbejdet. Det gælder både for selskaber og privatpersoner.

PC-Revision hjælper med alt, der kan være behov for inden for udarbejdelse af selvangivelsen, og vi sørger for at rådgive under hele processen.

Vi arbejder særligt med:

  • ​Selskabsselvangivelser
  • ​Udvidede selvangivelser til personlig virksomhed
  • ​Personlige selvangivelser til privatpersoner

​PC-Revision sørger for, at alle vigtige informationer kommer med på selvangivelsen ud fra de papirer og dokumenter, som bliver indleveret til os. Vi arbejder primært i Hellerup og Charlottenlund, men hvis det ønskes, kan vi også udføre arbejdet i private hjem eller på arbejdspladsen. Det gælder uanset opgavens omfang og størrelsen på denne.

Kontakt os

Tøv ikke med at kontakte os ved spørgsmål omkring hjælp og assistance til selvangivelse, eller hvis I eller du ønsker en konkret pris på en specifik opgave.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående og vi ringer dig op hurtigst muligt.