Små og mellemstore virksomheder2019-11-15T14:30:41+00:00

Rådgivning, bogføring og årsregnskab

​– For små- og mellemstore virksomheder

Uanset om jeres virksomhed er lille eller mellemstor, så står PC-Revision i Gentofte klar til at rådgive og assistere med hjælp til blandt andet bogføring, årsregnskab og selvangivelser.

PC-Revision er en professionel virksomhed med registrerede revisorer, der kan hjælpe jer med netop dén opgave, I har brug for at få løst. Enten løbende eller med det samme.

Vi tilbyder professionel håndtering af blandt andet:

Skræddersyede løsninger

Uanset om jeres virksomhed har behov for en pakkeløsning, hvor PC-Revision håndterer det hele, eller om I blot ønsker, at vi skal nøjes med at stå for for eksempel bogføringen eller selvangivelse, så står vi klar med vores ekspertise og rådgivning.

Vi har mange års erfaring i arbejdet med små og mellemstore virksomheder, og hvis I vælger os som registreret revisor, er I sikret gennemarbejdede og sikre økonomiske løsninger.

Personlig kontakt i højsædet

Vi udfører revisionsarbejdet på vores eget kontor i Gentofte, men vi kommer også gerne ud til jeres arbejdsplads, hvis I foretrækker dette. Vi kommer også gerne ud til dit private hjem, hvis der er tale om hjælp til personlig virksomhed.

Uagtet opgaven vægter vi den personlige kontakt til vores kunder højt – en god dialog sikrer altid et bedre resultat.

Vi giver jer gerne et uforpligtende tilbud, hvis I påtænker en professionel revisionsløsning. Kontakt os for at høre mere!

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående og vi ringer dig op hurtigst muligt.